Tilaus ja toimitusehdot

Asiakastiedot 

Asiakkaan tulee ilmoittaa tilausta tehtäessä nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite (katuosoite, postinumero ja – toimipaikka) sekä puhelin-/ matkapuhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Hinnat ja tuotetiedot

Jokaisen tuotteen hinta löytyy tuote-esittelyn yhteydestä. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Arvonlisäveron osuus kauppasummasta näkyy erikseen tilausvahvistuksessa ja/tai laskussa. Kuljetusmaksu ei sisälly hintoihin. Valittu toimitusvaihtoehto vaikuttaa toimituskulujen hintaan. Hinta- ja tuotetiedot ovat sitoumuksetta. Kaupan peruuntuessa mahdollisten toimitusvaikeuksien vuoksi myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan purkamiseen ja peruuttamiseen. Varaamme oikeuden hinta- ja tuotetietomuutoksiin. Tuotteiden koko ilmoitetaan tuotteessa. Valmistusmateriaalin elävyyden vuoksi tuotteissa voi esiintyä heittoa. Sallitun eroavaisuuden raja on 3,5% tilatusta.

Toimitustavat

Asiakas voi valita tilauksen toimitustavaksi joko noudon myymälästä (Salo, Ylhäisten Sisustustehdas) tai toimituksen kolmannen osapuolen välityksellä. Tuotteet voidaan toimittaa asiakkaan valinnan mukaisesti Matkahuollon toimipisteeseen tai kotiovelle. Suuremmat tuotteet (esim. sohvat) toimitetaan aina kotiovelle (kerrostaloissa alaovi), ellei toisin erikseen sovita. Sisäänkanto on sovittavissa erikseen lisäpalveluna. Ennen kotiovelle toimitusta toimittaja on yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse hänen ilmoittamaansa numeroon tarkemman jakeluajan sopimiseksi.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja toimituksen määränpäästä. Toimitusaika varastotuotteille on 1 – 2 arkipäivää. 90 % tilauksista käsitellään yhdessä arkipäivässä.

Toimitusmaksu

Toimitusmaksu määräytyy valitun kuljetusmuodon mukaan ja se on näkyvillä ostoskorissa ja/tai tilausvahvistuksessa. 

Palautusoikeus 14 päivää 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa oleva tuote ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitus tulee tehdä puhelimitse 044 7889904, ma-pe klo 10–17) tai sähköpostilla info@sisustustehdas.fi

Poikkeus palautusoikeuteen

Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen palautusohje

  1. Ilmoita sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa(at)matto.fi palautuksestasi. Ilmoita samalla tilauksen tilausnumero ja palautettavat tuotteet.
  2. Liitä mukaan seuraavat tiedot:
  • Nimesi
  • Tilausnumerosi
  • Palautuksen syy
  1. Yhteydenoton jälkeen palautettavat tuotteet pakataan palautuksen kestävästi ja toimitetaan Matkahuollon toimipisteeseen. Kotiin tilatut jakopaketit tulee palauttaa toimituksen suorittaneen välittäjän kautta. Matkahuollon Kotijako-paketit lähimpään Matkahuollon pisteeseen. PostNordin kotijaot noudetaan.

Reklamaatiot 

Kuljetuksesta aiheutuneista vaurioista on välittömästi tehtävä ilmoitus kuljetusyhtiölle tai tavaran luovuttaneelle asiamiehelle. Lisäksi ilmoitus pitää tehdä myös myyjälle osoitteeseen info@sisustustehdas.fi

Mikäli tuote on väärä tai viallinen, asiakkaan tulee tehdä reklamaatioilmoitus välittömästi asiakaspalveluumme osoitteeseen verkkokauppa(at)matto.fi. Mahdollisessa väärän tai viallisen tuotteen tapauksessa tuotteen vaihtaminen on maksutonta.

Emme vastaa vaurioista, jotka johtuvat tuotteen väärinkäytöstä, asiakkaan huolimattomuudesta tai normaalista kulumisesta.

Tilauksen peruminen 

Asiakas voi peruuttaa varastotuotetta koskevan tilauksen ennen kuin tuote on lähtenyt varastosta. Sen voi tehdä osoitteeseen verkkokauppa(at)matto.fi

Peruessasi mittatilaustöitä teethän sen mahdollisimman pian tilauksen jälkeen. Mittatilaustyöt siirtyvät mittatilausjonoon yleensä viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Leikkaamon leikkaussuunnitelmasta riippuen tilaamasi mittatilausmatto saatetaan leikata hyvinkin pian.  

Peruutusilmoituksessa tulee olla tilausnumero ja asiakkaan yhteystiedot. Tilauksen peruminen on maksutonta.

Maksutavat / Maksuehdot

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

 

 

Yhteystietomme:

Ylhäisten Sisustustehdas

Ylhäistentie 3

24130 Salo

Sähköposti: info@sisustustehdas.fi

Puh. 044 7889904