fbpx

Matot

Previous
Next

Laadukas matto täydentää sisustusta ja saa aikaan viimeistellyn ilmeen kodin jokaisessa tilassa. Laajasta valikoimastamme löydät matot juuri Sinun omiin tarpeisiisi, olitpa sitten hakemassa katseenvangitsijaa olohuoneeseesi tai huolettomampaa viimeistelyä mökin terassille.

Asiantuntevat myyjämme osaavat kertoa viimeisimmistä trendeistä sisustusalalla ja auttaa Sinua valitsemaan oikeanlaisen materiaalin tarpeisiisi soveltuen. Valitsitpa maton valmiskokoisista malleista tai teetitpä maton omien mittojesi mukaan, takaamme että voit olla tyytyväinen lopputulokseen.

Maton materiaali kannattaa aina valita tilan ja sen asettamien vaatimusten mukaan. Sileäpintaiset ja helppohoitoiset materiaalit sopivat eteis- ja keittiökäyttöön, kun taas tuuheammat nukka- ja ryijymatot soveltuvat ilmeeltään oleskelutiloihin. Jos etsit oikeaa katseenvangitsijaa, on valintasi käsinsolmittu villamatto, joka on taideteos jo itsessään.

Pääasiallisesti matot ovat omaa maahantuontiamme ja myymme tuotteet omasta varastostamme. Näin toimitusajat ovat erittäin lyhyet myös erikoiskokoisille matoille, joiden leikkuu- ja kanttaustyöt tehdään omissa tiloissamme.

Tutustu myös meidän mattojen verkkokauppaan osoitteessa www.matto.fi

Kuvat ovat viitteellisiä. Tuotteet tilataan tilausta vastaan.
Jos sinulla on kysymyksiä soita, lähetä sähköpostia tai tule vaikka käymään paikan päällä. Autamme sinua mielellämme!
Yhteystiedot